Skip to main content

Project Health svijet

Obitelj i vrijednosti koje iz nje proizlaze temelj su društva. Uđite u svijet gdje te vrijednosti usitinu žive.

Družiona

Health Bar

Igra i druženje za mlade i stare. Prije i poslije treninga, neograničeno i besplatno, igraj stolni tenis, stolni nogomet, playstation, popij zdravo piće iz našeg Health bara. Organiziraj proslavu rođendana sebi ili svom djetetu. Idi na izlete s klubom! Želiš li postati član kluba, ispuni kontakt formu!

Sastanci

Poslovni fitness inkubator

Saznaj kako napraviti vlastiti transformacijski proces. Imaš ideju, ali odjednom su se pojavile mnoge prepreke i trebaš pomoć? Naši osnivači znaju kako je kad sam moraš probijati barijere i napraviti uspjeh iz ničega. Edukacija za vlasnike fitness centara

Pomoć

Festival dobrog srca

Dva smo puta organizirali Advent u Zagrebu za napuštenu djecu iz Majčinog sela u Međugorju, BiH. Imaš li ti ideju kome bi mogli pomoći, javi nam se…

Online treninzi

Momtivation

Život donosi razne prepreke u svijetu mama Momtivation stavlja izbor u vaše ruke, hoćete li ih pobijediti? Smršavite, ispeglajte trbuh, podignite guzu, suzite struk! Pratite korak po korak jer kuham s vama u video jelovniku s namirnicama koje tope i oblikuju… Fitness se mora prilagoditi vama – možete vježbati bilo gdje i bilo kada!

Karijera

Postani dio tima

Project Health je platforma za razvoj karijere mladih stručnjaka s kojima dijelimo iste vrijednosti, ponajprije ljubav prema radu i pomoći ljudima svojim znanjem. Stvaramo okruženje u kojem će svaki zaposlenik ispuniti svoj puni potencijal. Pošalji nam poruku i postani dio našeg tima!

Prijavi se za besplatni razgovor i probni trening

Saznaj u kojem roku možeš doći do rezultata