2012. prilikom pokretanja kluba nismo imali niti jednog resursa osim volje i vizije

Danas, nakon milijun prepreka, Project Health klub se ostvario i naša je vizija postala neizostavan dio života svake osobe koja želi živjeti bolje, zdravije, zadovoljnije.

ŽIVI ZDRAVIJE

Zajedno smo jedna mala obitelj!

Vježbanje

Mi nismo klub sa 15 različitih programa. Naš je koncept jedan, a to je trening prilagođen svakoj osobi. Različit u primijeni u odnosu na spol, dob i afinitete. Fokusirani smo na zdravlje, zadovoljstvo samim sobom i boljom produktivnošću u osobnom i poslovnom svijetu. Svatko može trenirati neovisno o fizičkom stanju.

Programi

Druženje

Odluka da krenu vježbati je velikoj većini ljudi teška pa je i sam dolazak u fitness centar pun osjećaja tjeskobe. Naš je klub na dnevnom rasporedu pun besplatnih aktivnosti koje su isprepletene zdravljem, druženjem, duhovitošću i kretanjem, kako bi svi kvalitetnije provodili vrijeme, a osjećali se kao kod kuće.

Aktivnosti

Snježana Horvatic

Izvrsna ideja da se lijepo družiš i ujedno sebi činiš dobro za zdravlje!

Osnivači

Naši osnivači su Vlado i Ana Večerić, treneri, supružnici i roditelji dvoje prekrasne djece, Lucije i Mihaela.

Koncept sadašnjeg lifestyle obiteljskog kluba Project Health-a osmislili su na temelju vlastitog iskustva iz obiteljskog i poslovnog života. Priču o zajedništvu, trudu i vjeri ugradili su u sve segmente rada kluba sa klijentima kako bi i njima pomogli da žive zadovoljnije, zdravije i da se još više ostvare u životu.


Zanima te više o našim osnivačima i klubu, pošalji upit!
Pošalji upit

Prijavi se za naš newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.