Skip to main content

Project Health

Zajedno smo jedna mala obitelj!

2012. prilikom pokretanja kluba nismo imali niti jednog resursa osim volje i vizije.

Danas, nakon milijun prepreka, Project Health klub se ostvario i naša je vizija postala neizostavan dio života svake osobe koja želi živjeti bolje, zdravije, zadovoljnije.

Project Health

Vrijednosti

Mi nismo klub sa 15 različitih programa. Naš je koncept jedan, a to je trening prilagođen svakoj osobi. Različit u primijeni u odnosu na spol, dob i afinitete. Fokusirani smo na zdravlje, zadovoljstvo samim sobom i boljom produktivnošću u osobnom i poslovnom svijetu. Svatko može trenirati neovisno o fizičkom stanju.

Project Health Club

Aktivnosti

Odluka da krenu vježbati je velikoj većini ljudi teška pa je i sam dolazak u fitness centar pun osjećaja tjeskobe. Naš je klub na dnevnom rasporedu pun besplatnih aktivnosti koje su isprepletene zdravljem, druženjem, duhovitošću i kretanjem, kako bi svi kvalitetnije provodili vrijeme, a osjećali se kao kod kuće.

Mala obitelj

Osnivači

Naši osnivači su Vlado i Ana Večerić, treneri, supružnici i roditelji dvoje prekrasne djece, Lucije i Mihaela.

Koncept sadašnjeg lifestyle obiteljskog kluba Project Health-a osmislili su na temelju vlastitog iskustva iz obiteljskog i poslovnog života. Priču o zajedništvu, trudu i vjeri ugradili su u sve segmente rada kluba sa klijentima kako bi i njima pomogli da žive zadovoljnije, zdravije i da se još više ostvare u životu.

Klub

Tim

Naš tim spaja nadarene mlade trenerice i trenere, nutricioniste, stručnjake za digitalni marketing i IT. Project Health je platoforma koja omogućava svakom mladom stručnjaku da ispuni vlastiti potencijal.

Mediji

Prijavi se za besplatni razgovor i probni trening

Saznaj u kojem roku možeš doći do rezultata